Kuģi, No MUMS Salokāms Bluetooth Austiņas Austiņas Regulējams Austiņas Ar Mikrofonu Bezvadu Austiņas DATORU, mobilo telefonu, Mp3

w102770

€11.19

-4.79

€15.98

-29 %

Jauns produkts

Mūzika ir super biedrs cilvēkiem, kas var sniegt jums atpūsties un baudīt krāsains dzīvi.Portatīvais mūzikas atskaņotājs ierīce ir būtiska mūzikas cienītājs.Mēs būs pagodināti ieteikt Salokāms Stereo Bluetooth 3.0 Austiņas, lai jūs.Tas ir īpaši paredzēti mūzikas cienītājiem un sporta entuziasts, kas piedāvā Uzlabotas Bluetooth 3.0 tehnoloģiju, 3.5 mm Audio pieslēgvieta, 360°vienvirziena Mikrofons & Φ40mm Runātājs Vienība, Hands-free funkciju.Tas piedāvā jums brīnišķīgu mūziku, jūs varat ievērojami baudīt savu iecienītāko Mūziķis, super biedrs jūs ikdienas dzīvi un ceļošanu.

Funkcijas:

[2 in 1 Dizains]

Pieņemot Bluetooth 3.0 Tehnoloģiju(Viegli pārī ar gandrīz jebkuru Bluetooth audio spēlētājiem, ierīces), kas aprīkots ar 3,5 mm audio jack(nodrošina vienkāršu vadu savienojumu dažādi mūzikas atskaņotāji, piemēram, MP3 / MP4, utt.bez Bluetooth funkcija ierīces).

[Advanced Tehnoloģija Bluetooth]

Jaunākā Bezvadu Bluetooth 3.0 Ir Tehnoloģija ar A2DP/ AVRCP atbalstu, nodrošinātu raida spēcīgu signālu, augstas kvalitātes un liela ātruma un piedāvājot augstas precizitātes stereo mūziku.

[CVC6.0 Trokšņu Slāpēšanu un Augstas jutības Mikrofons]

Pieņem Iebūvēts CVC6.0 Trokšņu Slāpēšanas Tehnoloģiju un 360°vienvirziena Mikrofons samazina fona trokšņiem un uztvert detalizētu informāciju par balsi, kas ļauj skaidrāku skaņu no mikrofona.Jūs varat saņemt augstas kvalitātes brīvroku telefona saruna, pat iepirkšanās mall.

[Ergonomisks Dizains]

Viegls un Pārnēsājamo, nolokāmi un regulējami galvas garums dizains.Tās auss, kas spilvena dizains ir balstīts uz kontūru, cilvēka auss, kas ir ērti valkāt, un var lielā mērā siltināt troksnis ap jums, lai jūs varētu dzirdēt savu mūziku un zvanu skaidri.Pār-auss stils ir stabils, guarantying 100% Stabili un Ērti, kad pastaigas, izmantot, skriešana, kāpšana, slidošana, riteņbraukšana, makšķerēšana un citām āra aktivitātēm.

[Ilgs Gaidīšanas Laiks Un Pilnībā Saderība]

Iebūvēts, atkārtoti uzlādējams Litija akumulators ilgst līdz pat 8 stundas Runājot Laiks / 10 stundām Mūzikas Atskaņošanas Laiks (Gandrīz Daylong Laika) un 120 stundām Gaidīšanas Laika ar vienu uzlādi ciklu.Un universāli savietojams ar lielāko daļu Bluetooth ierīces, ieskaitot iOS / Android / Windows Smart tālruņu un Planšetdatoru, utt.

Specifikācijas:

Tips: Over-ear Stereo Bluetooth Austiņas

Bluetooth versija: 3.0 + EDR

Atbalsta Profilus: HSP, HFP, A2DP, AVRCP.

Profils un Uzlabotais Audio Izplatīšanas Profils(A2DP).

Darbības Attālums: 10m; pārraides Jauda: Klase 2.

Frekvenču Diapazons: 2.402 GHz ~2.480 GHz.

Frekvenču diapazons: 20Hz ~ 20KHz

FM Frekvenču Diapazons: 87,5 MHz ~ 108MHz

Skaļruņu Bloks: Φ40mm Runātājs Vienība (Super Bass ir lielisks)

SNR: 95dB

Pretestība: 32ohmp

Jūtīgums: 105dB ± 3dB

Akumulators: 300mAh Uzlādējams Litija Akumulators

Mūzikas Atskaņošanas Laiks: līdz 10 stundām(Atkarīgs no apjoma)

Runājot Laika: 8 stundas

Gaidīšanas Laiks: 120 stundas

Uzlādes Laiks: 2 ~ 3 st.

Maksas Ports: MicroUSB

Plug Type: 3.5 mm Audio pieslēgvieta

Earmuff Diametrs: 8.0 cm / 3.1

Krāsa: Balta, Zila (Nav Obligāts)

Galvenā punkta izmērs (Locīšana): 17.5 * 17.0 * 8.0 cm / 6.8 * 6.69 * 3.14 jo

Postenis svars:152g / 5.4 oz

Iepakojuma lielums: 14.6 * 13.5 * 9.0 cm / 6.5 * 5.9 * 3.5 jo

Iepakojuma svars: 248g / 8.7 oz

Iepakojums Saraksts:

1 * Skaņas Intone BT-09 Bluetooth Stereo Austiņas

1 * USB Kabelis

1 * Audio Kabelis

1 * Angļu Lietotāja Rokasgrāmata

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

Tagi: veikals bezvadu austiņas, bluetooth saņem atbalstu caur iev, handfree, spēle austiņas, kaķis ķivere, bluetooth headphon, headphon bezvadu, earphon, headphon, no eiropā

Ūdensizturīgs No
Modeļa Numurs Bluetooth austiņas
Savienotāji NAV
Zīmola Nosaukums docooler
Skaļuma Kontrole
Stils Auss
Atbalsta Atmiņas Kartes No
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Atbalsts APP No
Kods V650B1
Atbalsta Apt-x No
Izturība 9ΩΩ
Ar Mikrofonu
Funkcijas Lai Mobilais Tālrunis
Aktīvā Trokšņu Slāpēšana
Jutība 105±3dBdB
Līnijas Garums Nonem
Vocalism Princips Citi
Vadības Pogas
Bezvadu
Paziņojums Bezvadu+Vadu

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti