DIY Tīkla Foto Sienas,Daudzfunkciju Sienas Uzstādīts Ins Acs Displeja Panelis,Sienu Māksla, Reklāmas Plānotājs,Piezīmju Dēlis, ar Āķa, Krāsa Wo

w102025

€9.28

-5

€14.28

-35 %

Jauns produkts

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atvērts Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-augstums: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { platums: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; krāsa: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produkts-desc { width: 100%; augstums: 209px; } #apraksts { width: 100%; augstums: 50%; } #detaļas { width: 100%; augstums: 50%; } .ui-box-sadaļa { augstums: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; teksts-enkurs: mantot; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-ķermeņa { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; robežu apakšā: 1px solid black; } #tbspecifics tr { augstums: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Atbalsta Dropshipping un Vairumtirdzniecībai.

100% Oriģināls, un Labas Kvalitātes Bez maksas, Pēc-pārdošanas Garantija.

Multifunkcionāla: Mūsu režģa panelis var izmantot kā foto sienas.Jūs varat klipu jūsu fotogrāfijas uz šī režģa panelis .Tas ir liels, sienas Dekori un uzglabāšanu.Mākslas veids, lai parādītu savu instagram fotogrāfijas, Ziemassvētku kartītes, cepures, rotaslietas , mementos, plantlet utt.Turklāt, var uzskatīt, Sienas kronšteini, Ziņojumu dēli, vai Memo Valdes jūsu rakstāmgalda.Jauks instruments jūsu darbam.

Lielisks Apdare: Izmantojiet fotoattēlu sienas, lai diaplay jūsu iecienītākos fotoattēlus, mākslas darbus, ilustrācijas un vairāk, vai radoši un apvienot attēlus, grafikas, teksta ilustrācijas, zīmējumi, skices, modeļus un citus unikālus mākslas vienu-of-a-veida, DIY attēlu kuģa;

Materiāls: Bold un izturīgi Metāla Režģa Panelis ar melnu pārklājumu padara to ļoti studiju un vienkāršas līnijas, nesošo labi, nav viegli, lai saņemtu sarūsējis.Ļoti izturīgs un super viegli uzstādīt patstāvīgi.Var uzstādīt vertikāli vai horizontāli, nav nepieciešams instrukcijas vispār.

Mainīt jaunu Dzīves stils: šis radošas personības Ziemeļvalstu plaukta, Jūs varat dot savu custom sienas mākslas makeover un atsvaidzināt savu telpu apdare jebkurā laikā, kad vēlaties, vienkārši noņemot, pievienojot vai pārnešana fotogrāfijas, jūs varat baudīt savu dzīvi labāku.Mums tiek veltītas, lai izveidotu viegli sakārtota un sakopta biroja un mājas vidē, lai jūs.

Silts Norāda: Ņemot vērā, roku darbs, tur var būt ļoti nelielas nepilnības, vai Express piegādi procesā var rasties nedaudz deformācijas, maigi saliekt var mainīt atpakaļ uz normālo, ne ietekmēt skaistumu un izmantot.

krāsa: Melna

Ko šajā postenī var darīt?

Pastkarte Organizators - Ierakstīt savu soli, ka Nospiediet dažādu debesīs, sajust citu pilsētu.Iegaumēt katru pastkartes saviem draugiem, jūs ir sūtījis, saglabāt draudzību ilgstoša.

Foto Displejs - Ļaujiet, lai jūsu iecienītākās on-line fotogrāfiju kļūt ērts foto ap jums.

Mākslas darbs, kas Rāda - Iesniegt savu mākslas gabals, lai savāktu katru jūsu grūti strādāt mākslas priekšmetus.

Šī režģa panelis ir apdullināšanu kuģiem, attiecībā uz tiem, kas arefull no iination, mīlestība, kaisle, tiekšanās pēc romantiskas, mākslas un jēgpilnu dzīvi, un tur optimistisks, enerģisks, kā vienmēr.

Produkta Iespējas:

Izmērs: 65 * 45 cm

Materiāls: Dzelzs

Piemērots brīdis:Ins, Guļamistaba, kopmītnes, dzīvojamā istaba, kabinets,partijas un tā tālāk;

Saturu iepakojumā:

1 x Tīkla linuma Acs Panelis(neietver citus priekšmetus, kā parādīts attēlā)

25 x krāsainas koka klipi

2 x Neredzamais Āķis

Piezīme:

Neietver citus priekšmetus, kā parādīts attēlā,režģa panelis ar kādu mazu defektu dēļ plastmasas pārklājumu rokdarbu, varbūt zīme hooking, metināšanas dziesmas utt.Ja jūs domājat par to, lūdzu, rūpīgi apdomājiet, pirms pirkšanas.

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar www.grandtech.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Tagi: dzelzs sietu, sienas dzelzs režģis, kuģa piezīme, metāla režģi, elektrotīkla sienas, balts režģa sienu organizators, režģa panelis, metāla sieta režģa sienas plaukts, metāla hamsa sienas, dzelzs režģa sudraba sienas

Iezīme Noliktavā
Instalācijas Veids Āķa tips
Klasifikācijas Nav locīšanas Plaukts
Materiāls Citi
Piemērojamo Telpu Dzīvojamā Istaba
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs Tīkla Linuma Acs Panelis

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti