Anti Krākšana Trīsstūrveida Zoda Josta Labojot Muti Elpošanas Antisnoring Atbalsta Miegā Krāc Aizbāzni Uzlabot Miega Kvalitāti

w101844

€2.26

-1.5

€3.76

-39 %

Jauns produkts

Profesionālās Pārtraukt Snoring Plānas Sejas Anti Krāc Jostas Miega Apnojas Zoda Nesošās Atbalstītājs Vīrietis Aprūpes Miega Instrumenti Veselībai

Funkcijas:

Unikāls dizains Gulēt Krākšana

Viens izmērs der visiem

Anti Krāc, Zoda Siksniņa Izgatavoti no augstas kvalitātes izturīgu, elastīgu materiālu

Ērti un viegli valkāt

darījums, kas Nav konkrētu krākšana, Obstruktīvas Miega Apnojas (OSA), Žoklis (TM Locītavu) un Žokļa izmežģījums Trīce (Psihozes)

Vai jūs cieš no pārtraukts miega katru nakti ?

Jūs jūtaties vainīgs, ka jūsu krākšana padara jūsu laulātais vai kaimiņiem guļ nomodā visu nakti ?

Krākšana un miega apnoja, kas ne tikai ietekmē jūsu miega kvalitāti, bet arī ievērojami ietekmē savu kvalitāti ikdienas dzīvē.

Šī zoda atbalsts, siksna, protams, ir apsveicams atbrīvojumu tiem, kuri krāc un savu partneri!

Tā piedāvā ērtu, efektīvu un vienkāršākais veids, lai apturētu snoring vai ārstēt pozicionālo miega apnoja.

Tas palīdz jums un jūsu partneris, lai būtu labāk gulēt katru nakti, un mosties sajūta atjaunots, nevis noguruši.

Kā tas darbojas :

Krākšana izpēte atklāj, ka žokļa atbalstītājs var palīdzēt samazināt vai novērst krākšana, turot apakšžokļa ar augšupejošu stāvokli, kas savukārt palielina trīsdimensiju telpa, elpceļu, un tādējādi samazinot gaisa ātrums

un mīksto audu vibrāciju.

Šī siksna atbalsta zodu, kas ļauj žokļa atpūsties ar aizvērtas mutes vai gandrīz slēgts.

Kamēr nav nekādu šķēršļu novēršanu elpošana caur degunu, krākšana vienkārši nevar notikt.

Pašreizējā CPAP, lietotāji var atklāt valkā žokļa atbalstītājs uzlabo komfortu un efektivitāti to CPAP.Turklāt dažas CPAP lietotāji ziņo, ka viņi spēj apturēt, lietojot CPAP uzvilktu žokļa atbalstītājs.

"A chinstrap vien uzlabota smagas obstruktīvas miega apnojas, kā arī vai labāk nekā izmantot CPAP.

Anesteziologu Japānā pierādījuši, ka bērniem ar OSAS a ?zoda pacelšanu un žokļa vilces uzlabota stridor rezultātu.?Tas pats pētījums parādīja, ka sasniegt sānu stāvokli, pieņēma arī mājās mūsu pacientu ir vēl vairāk uzlabojusi efektivitāti šos manevrus.Mutvārdu tehnika var uzlabot miega apnojas ar nonresponders, interesanti, kam ir lielāks augšējo elpceļu izmērus.Tomēr mutvārdu tehnika var būt dārgi, un nav vienādi efektīvi.

Kopumā, šajā gadījumā ziņojumā norādīts, ka vienkārši un lēti, chinstrap ir pelnījusi papildu izmeklēšanu, kā veids, lai ārstētu OSAS."

Ir Bērni Krākšana Savu Ceļu, Lai ADHD? -Pētnieki Secina, Miegainība Un Miega Apnoja Var Būt Izstādīti Kā Simptomi, uzmanības deficīta un hiperaktivitātes sindroms.

CNN Headline News -ČIKĀGA, Ilinoisa (AP) -- Jaunais pētījums liecina, bērniem, kuri krāc sejas gandrīz divreiz draud neuzmanīgs vērotājs un hiperaktīvs, kas sniedz jaunus pierādījumus par intriģējošs saikne starp miega problēmas un uzmanības deficīta traucējumi.

Reuters : Krākšana Var Nogalināt?Zobu Ķirurgi Saka, ka\'ve Atrast, Kāpēc Krākšana Var Nogalināt

Krākšana Var Liecināt Nopietna Augšējo Elpceļu Traucējumi.Bloķēts Airways Palielina Asins Spiedienu, Bojāt Artērijas, un Rezultātā virzuļa Gājiens

VAŠINGTONA (Reuters) Zobu ķirurgi atklāt, kāpēc krākšana var nogalināt: Tas faktiski var izraisīt bojājumus artērijām.

Kaut arī uzskatīts par nekaitīgu, krākšana var faktiski norāda uz nopietnu veselības stāvokli, ko sauc par miega apnojas.Raksturo neregulāra elpošana, miega apnoja, kas bieži izraisa slimniekiem apstāties elpošana pilnīgi līdz pat vairākas sekundes, un ir pat bijis saistīts ar insulta un sirds slimības dažiem pacientiem.

Miega trūkums, kas Saistīti Ar Svara Problēmas

Amerikas Diabēta Asociācijas Klīniskajos Pētījumos, Liecina, Miega Trūkums, kas Saistītas Ar lieko svaru un Aptaukošanās

Papildus zināmas veselības problēmas, ko izraisa miega trūkums, pētījumi liecina, ka pārāk maz miega izraisa hormonu izmaiņas, kas varētu novest pie aptaukošanās. 924 cilvēki, no 18 līdz 91 gadiem tika sadalīti četrās grupās: parastās svars, liekais svars, aptaukošanās, un ļoti resni.Pētnieki salīdzināja ķermeņa masas, kopējās miega laikā un secināja, ka mazāk cilvēki gulēja, smagāki, tie mēdz būt (izņemot ļoti aptaukošanās gr.)

Papildus diētu un vingrošanu, daudzums miega var būt svarīga daļa no svara zaudēšanas programmā.Lieko svaru cilvēki tiek aicināti izvērtēt savas miega daudzums, lai uzlabotu svara zudums panākumus un rezultātus.

Šī žokļa atbalstītājs ir balstīts uz to pašu principu, kā CPR.Elpceļu ir atvērti, lai ļautu gaisam plūst caur rīkli.A saspiests vai sabruka elpceļu izraisa krākšana un/vai OSA.Žokļa atbalstītājs var turiet apakšējo žokļa stāvoklī, tā, ka uz to neattiecas atpakaļ/uz leju nakts laikā un izraisīt elpceļu sabrukumu.Saglabājot skaidru elpceļu uzlabo elpošanu un samazina krākšana.Šī atbalstītājs var palīdzēt jums un jūsu mīļajiem.Don\ \ 't gaidīt !

Piezīme: Sakarā ar starpību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.Paldies!

Tagi: cepuri bipap, apkopēja cpap, krāc aizbāzni, miega maska, vienkārši zoda siksnas, ffpp2 maska, cl63, cpapmask, toe nestuvēm, ant krākšana

Nosaukums Apstāšanās joslu
Features2 piemērota garuma un kaļams
Zīmola Nosaukums zoechic
Vienuma Tips Miega & Krākšana
Funkcijas anti krākšana
krākšana antisnoring
Materiāls Anti Krāc Zoda Siksnas
Spiediena Diapazons 4-20 cmH2O
Veids Anti Krāc Zoda Siksnas
Iepakojuma Saraksts 1pc Krāc Jostas Zoda Atbalsta Siksna
Modeļa Numurs NA1747-krāc aizbāzni
miega apnojas Miega
krāc aizbāzni krākšana
Features1 Kompakts un viegls,
Darba Režīms cpap

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti