Yalku Crimper Savienotāji 0.25-10mm2 Gofrētu Knaibles Uzstādīt Cauruļveida Termināļa Gofrētu Instrumenti Rokas Instruments, ar Aukstās presēšanas Spaiļu Bloks

w101250

€7.35

-3.45

€10.80

-31 %

Jauns produkts

Apraksts:

Gofrētu rīks un 1200 izolēto vadu spailes, lai atbalstītu mazo DIY projektus un ātra elektrisko remontu elektriķiem, darbuzņēmējiem un celtniekiem.

Augstas Precizitātes Sprūds: Automātiski pielāgo sevi ar piemērota diametra sloksņošanas spailes, sprūdrats self-pielāgo dizains uzlabo precizitāti un ticamību laikā daudzfunkcionāli, lai izvairītos no nelietderīgas spailes.

Profesionālās Craftmanship: Gredzenu gofrētu Rīks ar PVC un ergonomisks rokturis, kas nodrošina vieglu darbību un izturīga gofrētu darbību.

Izturīga atsperu konstrukcija palīdz lietošanas laikā un fiksācijas klipsis tur instruments, drošs un slēgtas glabāšanas.Ar crimper funkcijas izturīgs pin ka tur žokļu precīzi saskaņota ātri, precīzi pa daļām un savienojumiem.

No brīža, kad crimper hits jūsu puses, jūs varat pateikt to, ka tā ir stabila un uzticama.Viegli turēt un lietot.Šis komplekts ir ne tikai dzīvības taupīšana, bet tas ir būvēts, lai pēdējā.Theassorted savienotāji nāk caurspīdīgas plastmasas kastē.

Kāpēc jūs izvēlaties mūs:

1.Vadu Gala Uzmavas Savienojumiem Instrumentu Komplekts:

Veikt sadzīves elektriskās darbus brīze ar šo gofrētu rīku komplekts.

2.Viegli Turēt:

Ergonomisks roktura dizains nodrošina uzlabotu saķeres spēku.PVC pārklājumu rokturis rokturis nodrošina izturīga grip kad gofrētu.

3.Crimps:

Inženierijas ar pavasara palīdz sprūdrats un sviru mehānismu, vienkāršu un ērtu ekspluatāciju.

4.Pavasara Sviras:

Ērts sortimentu termināli un uzmavas, kas ietver crimper un vaska noņemšanas līdzeklis quick elektriskie remontdarbi.

5.Vairāki Savienotāji

Komplekta nāk ar 1200 izolēti termināli un konektori visbiežāk izmanto izmērus parasti izmanto.Sākot izmēri: 0.25~10mm2& AWG: 23 ~ 10AWG.

Lietussargu satur:

200 gabali --- 0.50mm2 --- E0508 --- balta

200 gabali --- 0.75mm2 --- E7508 --- gaiši pelēka

200 gabali --- 1.00mm2 --- E1008 --- sarkana

250 gabali --- 1.50mm2 --- E1508 --- melns

250 gabali --- 2.50mm2 --- E2508 --- Zils

50 gabali --- 4.00mm2 --- E4009 --- pelēkā

25 gabali --- 6.00mm2 --- E10-12 --- dzeltena

25 gabali --- 10.00mm2 --- E6012 --- tumši sarkans

N u murs :

1. Lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

2. Pateicoties gaismas efektiem, monitora spilgtumu, kontrasta iestatījumus utt, tur varētu būt dažas nelielas atšķirības krāsu toņu attēlus un faktisko preci!

Maksājums:

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā

Piegāde:

Daži no mūsu produktiem, kas ar bezmaksas piegāde,neatbalsta sekošanas informāciju, kad sūtījums ieradies galapunktā valstīs.Tiem, kuģniecības metodes, kā šādi:

Ķīnas Ziņu Parasto Mazo Pakešu Plus, Correos Ekonomiku.SF Ekonomiskās Gaisa Pastu , u.t.t.

Ja jums ir sekošanas informāciju, lūdzu, izvēlieties tos, kuģniecības metodes, kā šādi:

www.grandtech.lv Standard Shipping, Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pasts, AliExperss Saglabāt Piegāde,ect.

Piegādes Laiks: 30-60 dienas

Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

1.Vispār, mums atzīs, ka reālā cena, par rēķinu/rēķinu, ja ir muitas tarifiem, nodevām, kas būs jāmaksā jums.Mums nebūs jāsedz muitas tarifu.Ja jums ir īpašas prasības,lūdzu, sazinieties ar mums.

2.Variants par sūtījumu, ja jūs izvēlaties, DHL,mums nav iekļauti DHL tālvadības izmaksas, muitas tarifu, vai visas komisijas, kuras iekasē DHL muitošanas maksas vai noliktavas uzglabāšanas izmaksas.

Atpakaļ/Kompensāciju:

1. Ja priekšmeti tiek atrasti sliktā stāvoklī, kad saņēmis, lūdzu, sazinieties ar mums brīvi.Mēs varam atmaksāt naudu vai nosūtīt jaunu, lai jūs.

2. Ja jūs neesat apmierināti ar produktu, jo par personas preferenci, jūs varat atgriezties to mums 7 dienu laikā.Jums ir nepieciešams maksāt kravas.

Atsauksmes:

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Parasti ir tā, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jebkuru problēmu.

Ja esat apmierināts ar pirkumu un mūsu kopējais pakalpojumu, Lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāj 5 zvaigžņu pozitīvas atsauksmes.Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi.Lūdzu, nekavējoties sazinieties ar mums, pirms jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tagi: crimpping rīku komplekts, nospiediet knaibles piedurknēm, knaibles pin gofrētu, rokas instrumentu, tirdzniecības elektriskā knaibles, bootlace crimper, tērauda crimpler, crimper par crimps, multi instruments, f vīriešu cemme

gofrētu tips Izmanto siltināšanas un izolācijas caurule tips te
Veids Kopā Knaibles
Materiāls hroma vanādija
DIY Piederumi ELEKTRISKĀ
Modeļa Numurs HW117, knaibles
Īpašības Self-pielāgo Gofrētu Knaibles
Roktura Stils Taisni
Atribūts 02 ar 1200 Stieples Gala Cemme Savienotājs
Specifikācija Melnā vai Cinkota cemme knaibles, Ar vai Bez gala Cemme plier
Plier Stils Eiropas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sērija Sprūdrats Gofrētu Knaibles
Zīmola Nosaukums Yalku
Gofrētu Spēju 0.25-10mm2
Funkcijas Daudzfunkcionāla
Kategorijas Rokas instrumentu, knaibles, gofrētu knaibles
Pieteikums Multi Funkcionāls

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti