Cyleto Motorcycl Aizmugurējie Bremžu Kluči POLARIS RZR 900 RZR900. GADAM RZR-S 900

w100461

€5.96

-2.2

€8.16

-26 %

Jauns produkts

Produkta Apraksts

Funkcijas:

- Izmantoti uzlaboti materiāli, lai samazinātu trokšņa un vibrācijas, kas dod rider komfortablu braucienu.

- Sniegt ārkārtas apstāšanās jaudu ar lielu izturību jebkuros izjādes stāvoklī(netīrumu, putekļu, ūdens un gruži).

- Ko ražo vadošais ražotājs, nodrošina drošu apstāšanās un bremžu kluči, kas paredzēti bremžu disku, lai samazinātu nodilumu.

Saderība :

POLARIS RZR 900 (50 Collu Visu Opitions) 2015

POLARIS RZR-S 900 (60 Collu Visu Opitions) 2015

Uzmanību :lai izvairīties no nepatikšanām, lai jūs ,lūdzu, nodrošina šīs daļas atbilst jūsu motocikla.sirsnīgi sveicieni visiem, kas pircējam.

Jebkuru Jautājumu, Lūdzu, Noklikšķiniet Šeit, lai Produkta Bildi

Bilde tikai kā paraugs

Pircējs Lasījumā

Sūtījumu:

Veicot pasūtījumu, lūdzu, izvēlieties piegādes metodi un maksāt par pasūtījumu, tostarp kuģniecības maksa(izņemot Bezmaksas piegāde).Mēs nosūtīsim priekšmetus, 3 darbdienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājums ir aizpildīts.

Mēs negarantējam piegādi laiku uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs, kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts.Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevas, starpniecības maksa, nodevas un nodokļi, kas attiecībā uz ievešanu savā valstī.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.

Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus, un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.

Ienākumi:

Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus labākais, ko mēs varam.

Mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos vienumus 45 dienu laikā no saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti, pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.

Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

Atsauksmes:

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5-zvaigžņu ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Garantijas Un Apkopes:

Mēs piedāvājam 1 mēnesi bezmaksas nomaiņa(izņemot Elektriskās Sastāvdaļas ).Pircēji var pieprasīt nomaiņu 15 dienu laikā no jūsu produkta saņemšanas .Pircējs būtu atgrieztos produktu sākotnējā nosacījumi, lai mums, un sedz piegādes izmaksas atgriešanās.

Pirms atgriešanās objektus, lūdzu, apstipriniet, atgriešanās adresi un loģistikas metode ar mums.Pēc tam, kad jūs sniegt priekšmetus, loģistikas kompānija, lūdzu nosūtiet mums izsekošanas skaits.Tiklīdz mēs saņemam priekšmetus, mēs remontu vai apmainīt ASAP.

Tagi: varat esmu utv, gabals rzr 800, 6e2 caurule, led rzr 800, gabali rzr 800, stikla rzr 800, maverick x3, riepas rzr 800, 800 rzr, 1000 rzr

Postenis Svars 200g
Kvalitātes Garantija
Ārējās Testēšana Sertifikācija ISO9001
Vienuma Tips Bremžu Diski
Īpašas Pazīmes Aizstāt EBC Kods FA456R
Pakete Ietver Atkarīgs No Jums, (Izvēlēties Krāsu)
Izmērs 120.65 x 57.35 x 6,9 mm
Zīmola Nosaukums cyleto
Gads 2015
Modeļa Nosaukums 1C765
Materiāla Tips Daļēji nesaturošu Organisko
Pozīcija Aizmugurējās
krāsa Kā attēlā parādīja(Faktisko Attēlu)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti