Mežģīnes Vienā Gabalā, Peldkostīmu Sieviešu Peldkostīmi Viena Pleca, Cietā Monokini "Eiropa 2020" Meitene Ar Augstu Vidukļa Peldkostīmu Beachwear Melna Balta

w10036

€10.61

-5.71

€16.32

-34 %

Jauns produkts

Izmēri

Stilīgi un seksīgi, Mūsu Vienu Shouler Mežģīnes Up viengabala Peldkostīms ir sievišķīgs peldkostīms esat bijis meklē.Tie dati par pusi, lai skaitlis-glaimojošs efektu.Laba izvēle vasaras pludmales modes fotogrāfiju

1.Mēs pieņemam Darījuma, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debetkarti, WebMoney, bankas pārskaitījumu, kredītkarti, un jebkuru jums var maksāt par www.grandtech.lv.

2.Darījuma ir labākais drošu maksājumu par jums.

3.Tas ir maksājums palīdzības centru:

4. Ja jums ir vēl kādi jautājumi par maksājumu, Justies brīvi sazināties ar mums

1.Mēs nosūtīsim priekšmetus 3-5 dienu laikā, kad sistēma, kas apstiprina pircēju maksājumu.

2.Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus, pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.

3.Mēs atmaksāsim pircējus, ja pircēji atgriešanās priekšmetus, 15 dienu laikā pircēju saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ .Tomēr pircējiem ir jābūt atpakaļ nosūtīšanas kravas pārvadājumiem un pārliecinieties, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.

4.Preces tiek nosūtītas pa www.grandtech.lv Standard Shipping, Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pasts, ePacket, sasniegt lielāko daļu valstīs, kas atrodas 15 līdz 35 bussiness dienas.Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem, tā var ilgt līdz 60 darba dienām.

5.Ja jūs vēlaties saņemt preci ātrāk, lūdzu, sazinieties ar mums jāmaksā papildu kravas, mēs varam piedāvāt jums šādu ātrāk un lētāk veidi piegāde: DHL, EMS, ETK.Pa šiem veidiem, jūs varat saņemt preci aptuveni 5-7 darba dienu laikā.

1.Jūsu pozitīvās atsauksmes ir svarīgi, lai mums,Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem,lūdzu atstājiet jūsu postive atsauksmes un 5 zvaigznes.

2.Ja jums nav apmierināti ar mūsu produktiem,pls sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.

mēs garantējam, mēs 100% slove nekādu problēmu, lai jūs un jūs apmierināti.

Tagi: viens piec peldkostīmi sievietēm, iespējas, īpaši augstas starām. peldkostīmu melnā, 3 gabals bikini komplekts ar vāciņu uz augšu, pludmales valkā, melns peldkostīms, viens piec peldkostīmu, peldkostīmi sievietēm, balts peldkostīms, augsta vidukļa peldkostīmi sievietēm

Gads 2020 Jauni Peldkostīmi
Materiāls Spandex
Stils Viens Gabals Peldkostīms
Izmērs S M L
Dzimums SIEVIETES
Modelis Tips Cietie
Sporta Veids Peldēties
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Vienuma Tips Viens Gabalu
Iezīme Mežģīnes Uz Augšu
Sezona Pavasarī, vasarā, rudenī, ziemā
Veids Viena Pleca,
Zīmola Nosaukums ERUAGOSIA
Modeļa Numurs s190

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.

Saistītie Produkti